Laser Kopen

Ik zal dit 2000mW groene laserpen met korting/gratis voor mijn eerlijke review. Het enige dat ik niet leuk vond was dat de dekking waar u de lader aansluit om het niet zou blijven en een beetje in een lastige plek. Andere zijn dan dat ik van je hou. Ik was enthousiast om dit te vinden voor wat leek te zijn een fatsoenlijke prijs. Het is zonder twijfel de sterkste groene laserpen die ik ooit gehad heb. Vindt u het gemakkelijker om door het losschroeven van de onderkant een beetje. Het grote verschil is het compacte formaat. Nog, het werkt en tegen deze prijs, een andere bonus. Plus het werpt licht op een ongelooflijke afstand voor zo ' n klein pakket.

Heb het uiteindelijk, hoewel, opende het, en het is geweldig. Er is een goede schets van wat de volgorde van de schroef alles bij elkaar in, wat ik waardeer. Het kan links wijst naar buiten of verborgen in - ook geweldig! Het is een goede grootte, en de laser handvat is redelijk comfortabel in de hand. Het metaal is lichtgewicht, maar zeer robuust. Dit laserpennen werken zoals geadverteerd, met de verschillende instellingen en instelbare focus om het zo scherp of diffuus als je wilt. Over het algemeen is het een grote, modulaire product. Ze zijn nog erger mogelijke problemen voor een groene laser te hebben dan "het is een beetje lang."

200mW groene laserpen

Ik heb dit product een korting in ruil voor mijn eerlijke + objectieve review. Je kan het kort of lang. De 200mW laserpen is verstelbaar grotere/kleinere licht. Deze set wordt geleverd met een waterdichte doos, die kunnen worden opgeborgen in de auto. Ik kreeg dit product gratis in ruil voor mijn eerlijke en objectieve review. Wanneer je dit, neemt u de batterij uit en verwijder het plastic rond de accu, of het zal niet werken natuurlijk. Als je leest de aanwijzingen die met dit product, het zegt te doen, maar sommige mensen zou kunnen missen. Ik zal dit met mij op de camping, als goed. Vooral dus omdat het wordt geleverd met een gevoerde draagtas die een grote bonus in deze prijsklasse.

Ik kreeg dit product gratis in ruil voor mijn eerlijke en objectieve review. Na ontvangst van de laser zou werken met batterijen, maar zou niet in het bezit van een vergoeding. Het is heel krachtig. Ik heb geen idee hoe lang de accu meegaat, maar ik zal kijken wanneer ik er meer over weten. Overweeg hoe vaak u mag in staat zijn om te zetten in zijn vele vormen van hoe goed de draden omhoog te houden, zowel in het dragen van draadsnijden en in ultieme kracht, zoals ik vind dat ze een duidelijk zwak punt, vooral voor de koeling systeem en betaling van de accijns. Ten slotte, de voorste ring op de laserpen is niet zo pakkend, stabby, of poky zoals het zou moeten zijn. De goede dingen zijn van de buitenkant lijkt het heel mooi en voor een lange tijd.

Het koeling systeem, terwijl het niet de grootste behuizing ooit, is handig. De laserpen groen fatsoenlijk werkt. Het is krachtig genoeg. Ik werd niet gevraagd voor een positieve review, gewoon eerlijk. Nogmaals, het gaat niet om de beste en meest krachtige laserpen op de markt. Het enige dat beter geweest was, waaronder de auto-oplader. Ik kocht deze laserpen groen 300mW als Kerst cadeau voor mijn man. Het was teleurstellend om een product dat alleen gewerkt minimaal en zie mijn man teleurgesteld over de kwaliteit. Als ik meer wist over de batterij en de vervangingen of de kosten, enz.. Ik zou het een 5 sterren voor kamp gebruiken.