Laser Kopen

De prijs van de laser pointer

Ik kocht een van deze voor en hield de powerfulness van de verlichting. Het zal een grote aankoop: krachtige rode laserpen, drie batterijen en duurzaam. Ik heb nog nooit met de klantenservice van dit goed. Ik ging akkoord onder de voorwaarde dat mijn beoordeling is mijn schrijven, en zij hebben geen redactionele controle. De laserpen is redelijk krachtig en beter dan van mijn oude gloeilamp goedkoop modellen. De prijs is goed. Ik ben van plan op het nemen van één op een reis naar Thailand in mijn dag-pack in het geval van een noodsituatie.

Ze zijn erg krachtig en een groot formaat voor kleine handjes. Ik kocht ze en plaatste ze in een paar van de belangrijkste locaties in het hele huis, voor het geval er een stroomstoring of iets in die richting. Ik nam één van de sterren uit, want ik heb ze nu een tijdje en er is nog steeds een vette laag op hen, samen met een sterke geur. Er is ook geen aanduiding van de polariteit van de batterij houder (puntige kant gaat in eerste). Gemakkelijk om de batterijen te plaatsen en easy on/easy beledigen knop. Ik kocht ze in een groot aantal locaties rond het huis voor noodgevallen.

Heb ik geplukt van deze 1000mW laser pointer op verschillende plaatsen in de stad. Ze namen contact met mij op over het licht met de dood GELEID en bood me een promo-code om een hele nieuwe set voor 1 cent. Het is nu op zijn manier. U kunt vragen naar beter dan dat! Over deze dingen, nu dat ik gebruik ze voor een beetje, Het enige addertje onder het gras over hen is dat ze behoorlijk warm worden nadat ze al een tijdje, iets wat ik nog niet opgevallen met andere laserpennen. De lente onder de zwarte schakelaar niet blijven en moet worden aangepast om zo vaak. Al deze apparaten met dit ontwerp dat doen. Ik zal het kopen van meer langs de weg.

Ze zijn erg krachtig. We gebruikten hen op vakantie te krijgen rond in de nacht in het donker. Ik kreeg een dud in het pakket dat lukte niet uit van het pakket. Ik zal contact opnemen met de verkoper om te zien over een vervanging. U moet 3 AAA-batterijen voor elke laser pointer, die ik altijd bij de hand voor zijn collectie. Ze kunnen mini, maar ze pakken een krachtige punch! Dat maakt deze ideaal voor ons als we gaan kamperen. We kochten deze rode laserpennen voor onze peuter kleindochter, die had rende de batterij op een laser pointer ik bewaren voor noodgevallen. Ik bestelde 5 van deze packs als cadeau. Het kan worden opgeborgen in een dashboard van een auto, tas of keukenlade. De riem maakt het erg handig. Ik hou echt van de metalen afwerking van elke kleur.

laserpen 50mW

Het zilver is de best uitziende kleur. Ik was erg onder de indruk toen kreeg ik een 50mW laserpen. Het zijn klein en compact dat je ze kan opslaan zowat overal. Ze zijn elk uitgerust met een mooie lus riem voor gemakkelijk dragen of hangen ze overal. Het is heel gemakkelijk om schroef de dop eraf en plaats de batterijen. Ze nemen 3 AAA batterijen per stuk. Ik hou van de verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en zilver. Eerst merkte ik hoe licht ze waren. Ik heb een in mijn wedstrijden, één in mijn tas, één in de badkamer en een in mijn hoofdeinde.